3 recomanacions per aquest Sant Jordi

Aquestes són les recomanacions literàries de La Morana per a la diada de Sant Jordi.

Dolços vegans

Autora: Marta Castells

Ens encanta el dolç! Ho sabem nosaltres i ho sap la industria alimentaria, que afegeix sucre blanc (i altres coses!) en molts aliments processats per augmentar-ne les vendes. Però si tornem al dolç genuí, el de les verdures i hortalisses dolces, els cereals integrals, les fruites, el bon cacau, la fruita seca i les llavors, descobrirem un plaer primigeni i saludable.

100 qüestions per entendre el canvi climàtic

Autors: Jordi Mazon i Marcel Costa

El canvi climàtic ja no és una amenaça de futur, sinó una realitat actual ben incòmoda que comporta un dels majors problemes ambientals, socials i econòmics del nostre temps. En aquest llibre trobareu 100 preguntes relacionades amb el canvi de clima actual, que us permetran introduir-vos detalladament en aquest impacte mediambiental, social i econòmic i abordar-los des de totes les vessants.

Josep Roca, a l’avantguarda del vi

Autor: Josep Roca

Aquesta plaquette aplega dos tasts significatius en la trajectòria recent del sommelier Josep Roca. El primer és la transcripció del tast que va realitzar dins del festival Jardins de Cap Roig 2010, acompanyat per la música del Quartet Gerió i la cantant Sílvia Pérez Cruz. El segon tast és la crònica de la Festa de les Persones del Vi, celebrada al Mas Marroch l’any 2016, que va reunir alguns dels personatges més significatius del món en l’àmbit vinícola, i que va suposar la presentació del llibre “Rere les vinyes”. Aquest volum té la virtut de complaure tant els iniciats en la cultura vinícola, pels grans vins tastats, com aquells que volen començar aquest camí de coneixement i de gaudi, de sentits i sensacions.