Per què som ecològics?

Des de La Morana creiem en la sostenibilitatdel medi ambient i en un desenvolupament sostenible.
Hem apostat  sempre per una cultura de conreu tradicional treballant amb productes de temporada per tal d’obtenir els millors resultats.

Els productes de l’hort estan cultivats seguint les normes de l’agricultura ecològica, són productes produïts o elaborats sense traces de residus procedents de productes químics de síntesi o organismes transgènics.   

La Morana  té una producció ecològica certificada, que està supervisada per part d‘un organisme competent, el CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), garantint que els productes han estat controlats durant tot el procés de producció i d’elaboració garantint-ne l’absència de substàncies químiques, mitjançant analítiques de diferents productes de l’horta.

Agrícola LA MORANA  

Codi autoritzat de control: ES-ECO-019-CT 

Número d’operador:  CT 004238 P