LA MORANA

En el nostre equip tenim a un restaurador que somia que en els restaurants se serveixin plats procedents de matèries primeres ecosostenibles, a un expert conserver que somia en fer conserves amb la mateixa premissa, a una gelatera que ha portat la nostra filosofia a la seva forma mes dolça i deliciosa, a un ramader de carn de porc ecològica, un criador de toro de Lídia, a un agricultor expert en noves tècniques de cultiu sense additius…

Som un equip de persones molt diferents amb una màxima comuna: si som el que mengem, siguem el millor que puguem ser. I benvinguts els que es vulguin sumar a aquest projecte que creix cada dia, poc a poc, com les coses bones de la vida.

La Morana forma part de ECO LA MORANA S.L empresa dedicada a la restauració hi ha la producció de verdures, hortalisses i fruites ecològiques.

Som el que mengem

Cada substància que conté l’aliment acaba a les nostres cèl·lules, millorant la nostra salut i fins al nostre estat d’ànim. Una alimentació sana i conscient contribueix a construir una societat sana i conscient.

Cada dia hi ha més persones que saben i senten que hi ha una nova forma de viure i d’alimentar-se en harmonia amb l’entorn. Cultius que respecten els cicles de la terra, que creixen al seu ritme sense elements químics; animals que es crien sense estrès, ben alimentats i ben tractats.

A La Morana volem posar el nostre granet de sorra a aquesta forma de viure, fent arribar a la gent, productes en les millors condicions de conservació i sabor.

Aquesta és la nostra raó de ser i la nostra humil manera de tornar a la natura tot el que ens regala.

100% ecològic 100% temporada

Compromís

Treballem els nostres aliments a través d’una produccióagrícola i ecològica.

La nostra producció agrícola és totalment ecològica, usem la totalitat del residu orgànic per a compostatge i adob de les terres. Treballem per recuperar diferents varietats de verdures i hortalisses de la nostar terra que han estat en dessús.

Amb una elaboració responsable i artesanal.

Amb aliments conreats en les nostres finques i tractats amb el màxim respecte en tot el seu procés. L’elaboració dels nostres productes es realitza amb gran atenció per garantir la màxima qualitat del producte.

Clients