L'HORT

L’hort de La Morana es troba dins una finca d’agricultura ecològica de 5,8 Hectàrees situada a la població d’Anglesola (Lleida), dedicada al conreu i producció de verdures i hortalisses ecològiques destinades a la comercialització i consum per la Restauració, Hosteleria, pel comerç de proximitat i particulars.

Treballem la terra de la manera més natural possible, sense productes químics i respectant l’entorn, per obtenir els millors productes amb el gust de tota la vida.

A través de l’agricultura ecològica i sostenible utilitzem tècniques com la rotació de cultius per a respectar els cicles de la terra o el residu orgànic pel compostatge d’adob de la terra.

Gràcies a la seva localització geogràfica a menys de 100 km de l’àrea metropolitana, permet recollir cada matí els millors productes de l’hort per tal que arribin als nostres clients, frescos i amb les millors garanties.

PRODUCTES

A La Morana cada matí recollim els millors productes de l’hort per a tu.

Tots els nostres productes són ecològics i de temporada.

Verdura: A l’hort ecològic de La Morana, cultiven diferents varietats d’hortalisses i verdures ecològiques de temporada. Treballem per recuperar diferents varietats autòctones que estaven en dessús per la poca productivitat i per la introducció d’altres verdures substitutives de major producció.

Fruita: Dins la finca de l’hort de La Morana tenim diferents arbres fruiters, cirerers, perers, pomeres, figueres, magraners i pistatxers.

CALENDARI DE L'HORT

Els calendaris de l’hort ens indiquen quan es sembra i es recull cada planta, aquestes poden variar segons les condicions meteorològiques o les fases lunars entre d’altres.

El calendari de sembra és l’època de l’any que sembrem cada varietat d’hortalissa ja sigui de llavor com de planter.

El calendari de collita es l’època de l’any en què podem recollir el fruit amb tot el sabor i qualitat.